Asa kinderservies

Ontdek ons ruime ASA kinderservies assortiment voor de beste prijs. Het servies is speciaal ontworpen voor kinderen, met aantrekkelijke kleuren en patronen. Daarnaast is het kinderservies vervaardigd uit BPA-vrij melamine voor de veiligheid van je kleintje. De borden, kommen, bekers en bestek zijn speciaal op maat voor kleine handjes. Waardoor je kindje gestimuleerd word om zelfstandig te eten en drinken. Het kinderservies is gemakkelijk schoon te maken doordat het vaatwasmachinebestendig is. Investeer in de toekomst van je kinderen en maak van elke maaltijd een plezierige ervaring met een ASA kinderservies.

Beschrijving Asa kinderservies

Bij Perpa begrijpen we hoe belangrijk het is om je kinderen aan te moedigen om gezond te eten en zelfstandig te leren drinken uit een beker. Het kinderservies is de perfecte keuze om dit proces te vergemakkelijken. Dit stijlvolle en duurzame servies is speciaal ontworpen voor kinderen, met oog voor zowel esthetiek als veiligheid.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen

Het ASA kinderservies is verkrijgbaar in een verscheidenheid van prachtige kleuren en ontwerpen, waardoor het perfect past bij de persoonlijkheid van je kind. Van vrolijke dierenprints tot moderne geometrische patronen, we hebben voor elk wat wils. Het servies is gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij melamine, waardoor het zowel robuust als veilig is voor dagelijks gebruik.

Inhoudt van een Asa kinderservies

Dit kinderservies bevat borden, kommen, bekers en bestek, allemaal op maat gemaakt voor de kleine handjes van je kindje. Waardoor je kindje gestimuleerd word om zelfstandig te eten en drinken.

Speciaal ontworpen voor je kindje en het gemak voor ouders

De ergonomische vormen zorgen ervoor dat kinderen gemakkelijk kunnen eten en drinken, wat het zelfstandigheid en zelfvertrouwen bevordert. Bovendien zijn de producten vaatwasmachinebestendig, wat ouders tijd bespaart en de dagelijkse schoonmaak een fluitje van een cent maakt.

Asa kinderservies geschikt voor alle leeftijden

Dit kinderservies is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van peuters tot kleuters. Het is ideaal voor dagelijkse maaltijden, picknicks in de tuin, feestjes en meer. Daarnaast is het ASA kinderservies  de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid, waardoor etenstijd voor zowel kinderen als ouders een plezierige ervaring wordt.

Investeer in de toekomst van je kinderen en help ze op een leuke en aantrekkelijke manier te leren eten met het ASA kinderservies, nu beschikbaar bij Perpa.